“Elk bedrijf heeft een missie. Maar slechts enkele bedrijven hebben een droom. En het zijn precies dromen die mensen in beweging brengen.”


Over ***********************

VIEW INSIGHT is hét klantgericht Marketing en Communicatiebureau van Maastricht. Met accent op klantonderzoek en klantbeleving. Eigenaar is dr. Ronald M.P. ******, gepromoveerd aan de Universiteit van Tilburg op een onderzoek naar klantgerichte communicatie. Samen met deskundige partners licht hij sinds 2012 bedrijven door op klantbeleving, klantgedrag en klanttevredenheid. Vragen waarmee opdrachtgevers vaak komen zijn: Wat willen klanten nu écht? En hoe speel ik daarop in? Welke indruk hebben klanten van mijn bedrijf? Past dat met hoe ik mijn bedrijf zie en hoe mijn medewerkers functioneren? Zijn mijn klanten tevreden of kan het beter? Antwoorden biedt VIEW INSIGHT met mystery feedforward visits, enquêtes, monitoring, interviews en (aanvullende) workshops of presentaties. Zonder ellenlange vragenlijst, dik rapport of hoogdravende termen. Wel verder kijken dan alleen de cijfers, door de ogen van de klant.
Al dan niet op basis van onderzoek adviseert VIEW INSIGHT bij strategische marketing-, en communicatie-vraagstukken als imago, missie, visie, marktgerichtheid, mens, organisatie en innovatie en hoe dat vorm te geven. Mondeling advies of tekstueel advies in een mooi marketingplan, websitetekst, bedrijfsverhaal of advertorial. VIEW INSIGHT doet dat allemaal voor verschillende branches en op verschillende terreinen. Voor een continu leren en verrijken van ervaringen. VIEW INSIGHT weet zich omringd door deskundige partners waarop indien nodig een beroep kan worden gedaan.

************
************ (binnenkort!)
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play