Ik ben in staat om binnen organisaties de ICT beter aan te laten sluiten op de bedrijfsdoelen. Dat kan middels een advies, verbetering van bedrijfsprocessen of door als (project)manager verantwoordelijkheid te nemen voor een verbetering in de operatie. Allemaal met het uiteindelijke doel de organisatie beter aan te sluiten en beter gebruik te laten maken van ICT als hulpmiddel voor het effectiever en efficiënter laten functioneren van de organisatie. Dit zal uiteindelijk ten goede komen aan de winst van de onderneming. Daarnaast kan ik als interim- en service manager een rol vervullen in de dagelijkse operatie van een onderneming.

Ik ben sinds 1980 werkzaam in de ICT. In eerste instantie als administratief medewerker en later als beheerder en manager. Belangrijkste drijfveer om aan de gebruikerskant van de ICT werkzaam te zijn, is de innerlijke drive er voor te zorgen dat ICT het bedrijfsproces maximaal ondersteunt. Wat dat dan ook mag zijn. Ik zie inzet van ICT vooral als een noodzakelijke commodity om met een bedrijf geld te verdienen. Iets voort te brengen waar mensen wat aan hebben. Ik ben een no-nonsense manager en word vooral uitgedaagd als ik nieuwe zaken kan bedenken en creatieve oplossingen kan implementeren binnen de aanwezige mogelijkheden op het gebied van ICT en de onderneming. Ik ben graag innovatief bezig. Ik vind het belangrijk iets “tastbaars” te produceren. Iets van waarde achter te laten voor de organisatie waarvoor ik werk.

Ik heb mijn sporen verdiend met de implementatie van beheersprocessen en het aansturen van leveranciers op dit vlak. Ik heb me vooral gespecialiseerd in het realiseren van continuïteit van de bedrijfsvoering. Ik heb een ruime ervaring in het Nederlands Betalingsverkeer en de nodige ervaring in verschillende profit en non-profit organisaties in de telecom, pensioenen en recente ervaring in het hoger onderwijs.

Ik beheers het spectrum van strategie tot operatie als het gaat om het invullen van de informatievoorziening.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play