Het is mijn passie om uit elke tekst te halen wat erin zit.
Dat betekent allereerst een foutloze en goedlopende tekst. Maar dat is slechts het begin. Uw tekst moet pakken, opvallen en vooral aansluiten bij de doelgroep die u voor ogen heeft. Stilistisch, maar ook inhoudelijk. Daar ligt mijn kracht.

Ik ben een professionele en bevlogen schrijver met uitgebreide ervaring op het gebied van zakelijk en creatief schrijven, vertalingen en het redigeren van artikelen, boeken, Ba en Ma-scripties, columns, productbeschrijvingen etcetera.

Als gepromoveerd filosoof en cultuurhistoricus werkte ik bij verschillende instellingen in binnen- en buitenland. In die tijd heb ik drie boeken, twee vertalingen en meer dan tien artikelen gepubliceerd bij gerenommeerde uitgeverijen. Ik heb in de redactie van verschillende tijdschriften gezeten.
Maar ook als creatief schrijver ben ik actief. Ik schrijf reisverhalen/reiscolumns en werk aan de publicatie van twee romans en een geïllustreerd kinderboek.
Ik heb daarnaast ervaring met de begeleiding van studenten bij het schrijven, vormgeven en rechttrekken van hun scriptie of thesis.
Met mijn proefschrift won ik de landelijke Erasmus Studieprijs 2010 en wegens mijn verdiensten voor de Nederlandse taal ben ik in 2016 als lid toegelaten tot de Maatschappij der Nederlandsche Letteren.

Ik hecht aan een goede werkrelatie. Heldere communicatie en onderling vertrouwen heb ik hoog in het vaandel. Ik garandeer daarom een eindproduct dat voor de volle honderd procent aan uw wensen voldoet. Punt.
Ik ga kortom met veel passie voor u aan de slag en hoop van u te horen!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play