Na jaren interne ontwikkeling voor grote partijen als de Fonteyn en Directlampen ben ik nu zelfstandig. Is uw website traag en heeft u constant problemen? Dan regel ik dit voor u.

Doordat mijn werk mijn hobby is kijk ik altijd graag samen met de klant naar wat zijn/haar wensen nou echt zijn. Wilt de klant echt dat waar hij voor gekozen heeft, of heeft de klant daarvoor gekozen omdat deze niet op de hoogte is van andere mogelijkheden? Juist deze betrokkenheid maakt het voor mij aantrekkelijk om samen met u uw project te starten, of verder door te ontwikkelen.

Tijdens de eerste kennismaking ontdek ik graag met welke reden u mij gekozen heeft, en wat de huidige issues zijn en op wat voor een manier u deze graag opgelost ziet worden. Het uitgangspunt is vaak dat jullie een zelfstandige website krijgen, waar jullie zelf met gemak de content kunnen beheren. Minder werk voor mij, maar wel een tevreden klant.

Alle websites worden uitsluitend met WordPress gemaakt op basis van het Genesis Framework met een eigen doorontwikkeld child thema in combinatie met een relevant front-end framework zoals Bootstrap of MaterializeCSS op basis van een preprocessor (SCSS). Deze processen worden allemaal beheerd via een aantal gulp processen welke ook meteen de bestanden kleiner maken, en eventueel ook nog meer kunnen doen zoals de "Critical CSS" verzorgen. Deze werkwijze staat vast en word niet van afgeweken om kwaliteit te kunnen waarborgen.

Voor prijzen kunt u de volgende richtlijnen hanteren:
- Prijzen zijn excl. BTW en eventuele hosting kosten.

*Alleen op eigen hosting
~ Basis website met 4 statische pagina's, laadtijd ça 0.8 - 1.3sec.: €1500,-
~ Basis website met 4 statische pagina's, laadtijd ça 0.4 - 0.8sec.* €1900,-
~ eCommerce site met 4 statische pagina's, laadtijd ça 0.8 - 1.3 sec: €2100,-
~ eCommerce site met 4 statische pagina's, laadtijd ça 0.4 - 0.8 sec*: €2500,-

Hosting:
- €30,- per maand
- Incl SSL certificaat.

Voor minder dan de bovenstaande prijzen kan ik geen website realiseren, tenzij het een goed doel of maatschappelijke (non-profit) organisatie betreft (Lees: Plaatselijke bibliotheek, inzamelacties e.d.). Hiervoor hanteer ik een maximale korting van 50%.


De hosting draait op een platform welke is opgezet vanuit lessen die uit de praktijk zijn gehaald. Hierdoor is het platform perfect afgesteld op de manier hoe ik websites bouw.
Hierdoor zijn laadtijden van 200ms (0,2 seconden) mogelijk. Mogelijk de snelste hosting in Nederland in deze prijsklasse?!


Afgeronde projecten:
************
************
************
************.uk
************
************
************
************
************
************

Plugins & Functionaliteiten gemaakt voor:
************
************
************
************

Projecten waar ik aan gewerkt heb:
************
************
************
************
************
************
************
************
************

Daarnaast zijn er nog een aantal whitelabel projecten, welke ik om die redenen hier niet al noemen.

Vind mij op Quora:
************/profile/Ruben-***********
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play