✔️ Ik maak jouw bedrijf zichtbaar 👉nieuwe leads en klanten én klantbehoud ✔️ Creatieve online marketing campagnes voor b2b en b2c ✔️ Franchisenemer Ladyline ✔️ Deelnemer Alpe d’HuZes 2019

Optimaal zichtbaar voor jouw doelgroepen én daarmee klanten aantrekken en behouden?

✔️ Met aansprekende content die emotie oproept en slimme inzet van betaalde (social) media maak ik jouw bedrijf zichtbaar en vindbaar. Niet vanuit buikgevoel, maar doelgericht, effectief en meetbaar. Want dat vind ik fascinerend: juist die content thema’s met de wereld delen die aantoonbaar waarde toevoegen voor jouw doel- en klantgroepen.

Tip: Google eens op ‘content thema’ en zie mijn blogs verschijnen via ************.

✔️Strategie en Online Positionering: met een gedegen fundament zet ik jou op weg naar het bereiken van jouw doelgroepen. Vanuit harde en zachte doelen naar ideale klanten, jouw Buyer Persona's. Als contentmarketing specialist ben ik sterk in content mapping, zodat jouw doelgroepen binnen hun klantenreis in contact komen met informatie waar ze behoefte aan hebben. Niet door een plan van 80 pagina’s, maar met een helder plan op 1 pagina waar je in de dagelijkse praktijk houvast aan hebt.
Werkwijze: Plan maken - Testen - Bijsturen en opschalen
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play