✔️ Ik maak jou zichtbaar ✔️ Inbound marketing ✔️ Social Media Specialist voor B2B & B2C ✔️ Social Media Dokter

✔️ "Wanneer je aansprekend bent voor jouw doelgroepen, weten klanten jou te vinden. Je hoeft niet te leuren. Jouw content is relevant, waardevol en interactief. Ik help jou hierbij op mijn eigen energieke wijze, samen met een team van specialisten in social media, content marketing en communicatie. Ik maak jou zichtbaar! Hoe? Door voor jou de content te spotten en jou te inspireren, zodat jij jouw doelgroepen weet te bereiken."

✔️Waar sta jij nu?
Samen met mijn team zorg ik voor een analyse van jouw huidige online marketing activiteiten. Wij brengen duidelijk voor jou in kaart, waar je staat, hoe je meer resultaat behaalt met social media en content marketing.

✔️Strategie en Positionering
Welke harde en zachte doelstellingen heb je? Wie wil je bereiken? Hoe wil je gezien worden? Waarin ben jij de specialist? Met welke content behalen wij jouw doelstellingen? In een inspirerende sessie neem ik jou aan de hand naar een doel- en doelgroepgerichte positionering. Je barst hierna van de energie om aan de slag te gaan met inbound marketing en de juiste inzet van social media!

✔️Zichtbaarheid krijg je niet cadeau. Vol passie, enthousiasme en inzet spot ik content en inspireer ik jou, zodat jij jouw doelgroepen weet aan te spreken. Dan vinden ze jou op waarde. Ik bied jou strategie, structuur en enorm veel inspiratie!

✔️Wil jij zichtbaar zijn door relevant, waardevol en interactief in gesprek te zijn met jouw doelgroepen? Bel mij ********** of whatsapp mij: +**********. Mailen kan ook: ************.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play