Met ruim 17jaar ervaring in communicatie en Public Relations ondersteunt Sabine organisaties zowel strategisch als operationeel bij communicatietrajecten. Zij staat organisaties regelmatig bij in verschillende fasen van de onderneming: van bedrijfslancering en productlancering via het opbouwen van een vaste 'fanbase' onder klanten, pers en publiek, tot beursnotering, reorganisaties, herfinancieringen en andere crises.

Sabine neemt haar ervaring als consultant bij zowel communicatie- en PR-bureaus als bij een beursgenoteerde organisatie mee naar nieuwe opdrachtgevers: zij kent het klappen van de zweep en is gewend om projectmatig te werken. Bovendien neemt zij een uitgebreid netwerk aan bloggers en journalisten mee.

Als woordvoerder en PR manager bij het beursgenoteerde Ordina ontwikkelde zij de externe communicatie- en PR-strategie voor zowel offline media (rtv en print) en online media (online nieuwsmedia en social media). Sabine was ondermeer verantwoordelijk voor de corporate communicatie, financiele communicatie, woordvoering en marketing PR.

Sabine zoekt altijd naar het echte verhaal van de organisatie. Klanten en relaties zoeken naar authenticiteit. Ze willen kunnen geloven in, en vertrouwen op, een onderneming, persoon en product. Alleen door open en eerlijk te communiceren, vanuit je eigen authenticiteit, kun je echt een band opbouwen met jouw stakeholders. Of het nu medewerkers, klanten, leveranciers, bloggers of journalisten zijn. Sabine helpt organisaties in deze zoektocht naar het eigen verhaal en weet deze vervolgens met enthousiasme en creativiteit over te brengen op de verschillende stakeholders. Met als uiteindelijk doel om mensen en organisaties met elkaar te verbinden.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play