Op zoek naar een enthousiaste en betrokken tekstschrijver? Ik schrijf jouw verhaal met veel plezier op! Ik ben een echte spellingsneuroot met meer dan zeven jaar online ervaring. Ik ben vrolijk, gedreven en ik rust niet totdat ik iets heb neergezet waar ik tevreden over ben.

Mijn grote kracht is mijn inlevingsvermogen, waardoor ik gemakkelijk en met veel plezier over diverse onderwerpen kan schrijven. Ik vind het belangrijk om uitgebreid naar je te luisteren en alle informatie te verwerken tot heldere, goed leesbare (web)teksten voor verschillende doelgroepen. Ik ben flexibel, heb oog voor details en ik werk zeer nauwkeurig. Daarnaast ben ik betrokken, ijverig, toegewijd en - naar men zegt - prettig om mee samen te werken.

Ik ben beschikbaar voor het schrijven of redigeren van bijvoorbeeld (SEO) webteksten, webcontent, informatieve en wervende teksten, persberichten, blogs, redactionele artikelen en reclameteksten. Daarnaast heb ik ook ervaring met het herschrijven en redigeren van o.a. nieuwsbrieven, afstudeerscripties en sollicitatiebrieven.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play