Mijn werkervaring in de profit en non profit sector als directiesecretaresse/management assistent/leidinggevend officemanager gecombineerd met mijn expertise op het gebied van gezonde voeding als gediplomeerd gewichtsconsulent bieden uw organisatie duurzame management ondersteuning.

Ik ben inzetbaar voor werkzaamheden als complex agendabeheer, voorbereiden, notuleren en afhandelen/opvolgen van acties, zelfstandige correspondentie, redigeren van rapportages, organiseren van diverse evenementen, facturatie en bijvoorbeeld urenadministratie. Het wegwerken van werklijsten, takenlijsten kunt u ook aan mij overlaten.

Daarnaast kan ik uw personeel adviseren op het gebied van gezonde voeding of werknemers individueel begeleiden/coachen en adviseren over gezonde voeding met als doel door middel van gezondere voeding eventueel een gezonder gewicht bereiken en fitter worden.

Zo heeft u dubbel baat bij mijn tijdelijke inzet. Voor de korte termijn in tijdelijke en kwalitatieve management ondersteuning en voor de lange termijn in werknemers die meer bewust omgaan met voeding en kiezen voor een meer gezonde leefstijl.

Natuurlijk is het ook mogelijk om in beginsel alleen mijn management ondersteuning in te huren.

Als persoon ben ik prettig in de omgang, positief assertief, accuraat, ondernemend, flexibel en stressbestendig.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play