Sander *** is een veelzijdige Project Manager. Sander heeft een coachende stijl van leidinggeven, een open vizier en een welwillend oor waardoor hij met mensen een relatie kan opbouwen waaruit wederzijds bereidheid ontstaat om geweldige resultaten neer te zetten. Mocht de situatie er om vragen dan is Sander ook zeer goed in staat om druk uit te oefenen om het project weer op het goede pad te brengen.

Sander stuurt graag op de grote lijnen maar heeft tegelijkertijd ook een oog voor details en behoud voldoende vasthoudendheid om waar nodig zaken uit te zoeken, of te bedenken hoe iets wél kan. Out-of-the box thiking is hierin Sander zijn grootste kracht.

Sander zijn technische achtergrond zorgt er voor dat hij de taal van de technische begrijpt en hun input hierdoor op waarde kan schatten. Sander is hiernaast ook goed in staat om de technische aspecten van zijn projecten dusdanig om te buigen dat zijn stuurgroep en overige counterparts ook begrijpen wat er binnen zijn projecten wordt uitgevoerd. Hierdoor is het voor de stuurgroep en de overige counterparts mogelijk om goede sturende beslissingen te nemen.

Sander is tot slot iemand die graag lacht, situaties relativeert en zijn mensen graag behulpzaam is zonder daarbij het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play