Na jaren in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt heb ik de mogelijkheid gekregen en gepakt om iets met mijn passie te doen en wel mijn passie voor Aikido. Aikido (zelfverdediging) heeft mij gevormd tot de persoon die ik ben waarbij ik door middel van trainingen een aantal principes op een leuke, enthousiaste en toegankelijke manier weet over te brengen. Principes die op allerlei fronten binnen de maatschappij te gebruiken zijn en die inmiddels door tal van verschillende organisaties waar ik training heb mogen geven zeer hoog worden geëvalueerd.
Ik geef in heel Nederland training op verschillende vlakken waarbij deze altijd op maat gegeven worden en gericht zijn op de praktijk. Het betreft oa de volgende onderwerpen:

- Agressieregulatie (omgaan met verbale en fysieke agressie, bejegening, weerbaarheid)
- Communicatietrainingen op allerlei specifieke onderwerpen, waaronder: commercieel, cultureel, feedbacktraining, geweldloos communiceren, klantcontact, telefoontraining
- Klantvriendelijk handelen
- Pesten op de werkvloer trainingen
- Lifestyle management
- Teambuilding

Ik ben als professioneel docent en trainer ingeschreven in het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs. Daarnaast zijn de trainingen erkend bij verschillende instanties en kwaliteitsregisters zoals:
- Code95 (ccv)
- ABAN, ADAP, KRT, KRM, V&VN
- Calibris

Daarnaast ben ik ook gecertificeerd als coach op vlakken als:
Vitaliteit (niet alleen gericht op het individu maar ook de organisatie), Lifestyle, Team coaching, Mental coaching, Stress coaching, RET coaching.

Ik verneem het graag als er vragen zijn.

 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play