Ervaren webdeveloper en webdesigner
Ben je op zoek naar iemand die verstand heeft van het ontwerpen van responsive websites, het bouwen van webapplicaties en alles wat daarbij komt kijken? Stop met zoeken, want je hebt de front-end en back-end ontwikkelaar gevonden die jou helpt met het realiseren van slimme digitale oplossingen.

Hoi, ik ben Sander. Een ervaren en creatieve webdesigner met meer dan 17 jaar ervaring in het ontwerpen en implementeren van websites. Als developer ontwikkel ik online applicaties en toepassingen. Van een eenvoudige databasekoppeling tot complexe ticketsystemen.

Technische uitdagingen
Mijn bedrijf, i-desire, heeft als motto: wij maken wat jij wenst. En dat is precies wat mijn werk zo leuk maakt. De technische uitdaging aangaan om een slimme weboplossing te creëren waardoor jouw wens realiteit wordt.

Wereldwijd
Mijn opdrachtgevers zijn te vinden binnen én buiten Nederland in vrijwel alle branches. De beste webwinkel van Nederland, een digitaal communicatiebureau in Frankrijk en bijvoorbeeld een hip internetmarketingbureau in België. Wil je graag een blik werpen op mijn uitgebreide portfolio?

Kleine en grote projecten
Of het gaat om een klein project of juist een complex project; elke opdracht is een nieuw avontuur. Een avontuur die ik graag samen met jou aanga. Op naar een prettige en duurzame samenwerking!

Technische vaardigheden
HTML5, CSS3, Javascript, XML, PHP, MySQL, WordPress, WooCommerce, custom plugins, multisite, Magento, betalingsplatformen, Drupal, Laravel, Vagrant, Active Collab, Slack, Adobe, Microsoft, Scrum, Agile.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play