Met ruim 14 jaar ervaring als online (en offline) marketing- en communicatiespecialist ben ik breed inzetbaar. Mijn ervaring heb ik veelal opgedaan binnen de media, het bedrijfsleven en door het helpen van startende ondernemers.


Vanuit mijn zelfstandigheid help ik mijn opdrachtgevers om zowel online als offline meer zichtbaar te worden. Ik neem ze marketingwerkzaamheden uit handen waar zijzelf niet aan toe komen of niet genoeg (marketing)kennis van hebben. Door alles goed op te zetten, te implementeren en vaak ook op strategisch niveau mee te denken kunnen zij zich richten op hetgeen ze echt belangrijk vinden, namelijk de groei van hun bedrijf.

Mijn specialisaties:
✔️ Customer journey & klantbeleving optimalisatie met als doel meer omzet genereren.
✔️ Ontwikkeling en beheer van website en social media kanalen en e-mailmarketing.
✔️ Content creatie (SEO proof) voor onder meer website, social media kanalen en nieuwsbrieven (filmpjes/blog/foto’s en meer)
✔️ Strategisch marketingplan opzetten en implementeren.
✔️ (Laten) ontwikkelen van reclamemateriaal en andere offline uitingen.

Ik heb een brede belangstelling, kan snel schakelen en begeef me moeiteloos op alle niveau’s. Tevens heb ik een ruime ervaring met het aansturen van developers, designers en webbureaus.

Mijn directe omgeving typeert mij als organisator, enthousiast, resultaatgericht, creatief, spin-in-het-web, doorzetter, flexibel en stressbestendig.

Download mijn CV voor uitgebreide informatie en neem gerust contact op of schroom niet om mij toe te voegen op LinkedIn. :) Ik kijk uit naar je reactie.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play