Achter *************** zit Sandra *******. Na ruime ervaring opgedaan te hebben met het organiseren van events voor Rabobank, (zoals de Rabobank Hockey World Cup 2014 en het jaarlijks terugkerende event Ondernemersplein Den Haag) ben ik in 2015 gestart als freelance Eventmanager. Hierdoor ben ik onafhankelijk en flexibel inzetbaar voor uw event of project. Ik kan u als opdrachtgever ondersteunen door (tijdelijk) deel uit te maken van uw team, maar ik kan ook de volledige organisatie van een project op mij nemen.

Door mijn jarenlange ervaring heb ik een breed netwerk opgebouwd binnen het vakgebied van events zoals: catering, fotografie, entertainment, audiovisuele techniek, communicatie. Kortom alles wat nodig is voor het organiseren van een geslaagd event. Of het nu gaat om een jubileum, opening, festival, beurs, privéfeest of een bedrijfsevent, *************** is dé aangewezen partner om uw project te laten slagen.

Sandra als persoon
Sandra is spontaan, houdt van gezelligheid en is dol op een goede thriller. Zij is toegankelijk, indien nodig hands-on, heeft oog voor detail en focus om samen met alle stakeholders een mooi evenement neer te zetten.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play