************

Mijn krachten liggen in het positioneren en vormgeven van bedrijven. Een aantrekkelijk ontwerp is belangrijk, maar nog belangrijker is de communicatie van jouw unieke kracht van jouw bedrijf. De USP's zoeken en uitvergroten, hier een concept bij te vormen en een bijpassende vormgeving. Hiermee onderscheidt jouw bedrijf zich van de concurrenten en spreek je jouw doelgroep aan.

Ik voel me altijd erg betrokken bij mijn opdrachten en ga die "extra mile" om een bedrijf te leren kennen en daar bijpassende vormgeving voor te ontwikkelen. Kennis van de design regels en software pakketten gaan me feilloos af. Daarnaast ben ik een perfectionist en streef ik naar een perfecte uitwerking voor jouw bedrijf. Dat is Studio **********. Met de puntjes op de i en het streepje door de ø.

Oh, en ik werk trouwens niet alleen. Ik heb een groep van knappe koppen om mij heen die allemaal een eigen specialisatie hebben. Zo werk ik nauw samen met een webdeveloper, communicatie- en marketingspecialist, tekstschrijver en een video- fotograaf. Naast al jouw grafische doeleinden kunnen we dus ook het totaalplaatje aan je aanbieden. Laten we kennismaken om te bespreken waar jouw doelen liggen!

************
************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play