Mijn naam is Sandra Geneviève *****, een energieke resultaatgerichte Virtual Assistant - Web Assistant - Online business manager. Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam als support professional en ben bekend met zowel grote als kleine ondernemingen in verschillende branches. Hierdoor bied ik een breed pakket office services aan waarbij ik gebruik maak van innovatieve tools. In de loop der jaren heb ik verschillende posities gehad in business support, project management en business development. Door de opgedane kennis en ervaring weet ik waar mijn kracht ligt namelijk de beste ondersteuning bieden op het gebied van marketing, communicatie en operationele bedrijfsvoering.
Mijn passie is om samen met ondernemers hun bedrijf te laten floreren. Adviseren, structuren, organiseren en samen resultaten behalen dat is waar ik goed in ben.
Gezien we in een visuele digitale wereld leven kun je activiteiten op het gebied van online marketing, websites en social media management ook aan mij toevertrouwen.
SGD virtual solutions pakt jouw werkzaamheden snel, professioneel en efficient dat kan op afstand (virtueel) of op locatie.
Interesse? Neem kontakt met mij op en kunnen we in een persoonlijk gesprek een maatwerk pakket samenstellen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play