Mijn naam is Sascha ******. Inmiddels werk ik al ruim 5 jaar in de online marketing. Mijn expertise is SEA/Google AdWords maar daarnaast heb ik ook kennis van en ervaring met SEO.

Ik heb gewerkt voor grote bedrijven zoals ************, ************., Office Depot en ANWB. Hierdoor heb ik ervaring met B2C en B2B campagnes. Ik heb zowel grote als kleinere campagnes gedraaid en ervaring met grote budgetten. Naast Nederlandstalige campagnes heb ik ook Duitse AdWords Campagnes gedraaid en ben ik Europees verantwoordelijk geweest voor meerdere landen.

Door mijn kennis en ervaring kan ik u helpen om meer bezoekers naar uw website te brengen. Maar daarnaast focus ik me ook op conversie zodat de Google AdWords campagnes ook rendabel zijn. Ook heb ik ervaring met Google Shopping.

Naast het opzetten en optimaliseren van Google AdWords campagnes of SEO, kan ik u ook advies geven. Dus heeft u Google AdWords al opgezet en wilt u weten wat er nog meer mogelijk is, ik kan u adviseren welke optimalisatie stappen u nog kunt maken.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play