Ik ben een 'majime'-persoon die staat voor:"Simply getting things done". Ik ben een inspirerende leider. Ik sta bekend om mijn energie, het uitblinken in het ontwikkelen van ideeën en het uitvoeren van projecten, ik heb een bewezen track record in verkoop, marketing en coaching en mentoring van anderen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in verschillende sales-, sales-enablement en marketing leiderschapsrollen, pas ik mijn inzicht, objectiviteit en uitgebreide ervaring toe om uw resultaten te helpen verbeteren en uw organisatie te laten groeien. Door een zorgvuldig samengestelde combinatie van advies, training, coaching, interim sales management en business procesautomatisering, zal ik eventueel met partners uw organisatie begeleiden tijdens de stappen die nodig zijn om "Simply Improve" mogelijk te maken.

Ik heb een Six Sigma green belt , accreditatie als coach op practitioner level, een DISC specialist certificering, een Bachelor of Education, MBA-masterclass in marketingstrategie, iik ben gecertificeerd in situationeel leiderschap en bij het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA).

Trotse moeder van Stijn, Mark en Luuk en partner van Ton van den Hoven. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, schaatsen, hardlopen, fietsen en koken.

Sales performance / marketing / salesproces /leiderschap / training / coaching / consultancy
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play