Ik kan Uw projectmanagement team helpen!

Leuk dat je mijn profiel bekijkt. Ik ben Sebastiaan Pouw en het is mijn professie om U te helpen bij het oplossen van projectmanagement vraagstukken voor projecten in de buitenruimte. Ik pas in organisaties waar flexibiliteit en regels in balans zijn en mocht dat niet zo zijn dan kan ik helpen de bedrijfsprocessen te verbeteren c.q. te veranderen.

Bent u een Professional bij een multidisciplinaire bouwer, de centrale of de decentrale overheid, zoals afdelingshoofd, teamleider, vakgroephoofd, projectmanager of directeur en op zoek naar een Projectmanager Buitenruimte, RO, Ondergrondse- en bovengrondse infra, elektrotechniek of Civiele techniek?

⇨⇨⇨ Dan ben ik de aangewezen sleutel tot succesvol projectmanagement ⇨⇨⇨

Ik ben 46 jaar, woon in Nijkerkerveen en heb al ca. 20 jaar ervaring in de Buitenruimte. Ik ben gestart als tekenaar. Vervolgens ontwikkeld als bestekschrijver en kostenramer. Aansluitend heb ik de rol projectcoördinator opgepakt en sinds ca. 12 jaar oefen ik het vak projectmanagement uit.

Sinds 1 oktober 2009 heb ik een eenmanszaak en ben ik als zelfstandige Projectmanager gestart; sindsdien is *********************** een feit.

Door mijn ruime ervaring in de initiatie,- plan- en contractfase en de realisatiefase van multidisciplinaire projecten in de buitenruimte (civiel & defensie) heb ik technische inhoudelijke kennis verworven, veel ervaring en kennis opgedaan als het gaat om projectmanagement, stakeholdermanagement, risicomanagement, contractmanagement, bewoners communicatie, bewonersparticipatie, organiseren en begeleiden van informatiebijeenkomsten, bestuurlijke (besluitvorming) processen, afstemmen met bevoegd gezag, vergunningstrajecten en processen ten behoeve van de ruimtelijke ordening. Mede door mijn ervaring bij de Rijksoverheid heb ik veel politieke antennes ontwikkeld.

Voor meer informatie e-mail of bel met mij; ************ of 06 - 1340 7550
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play