Financiële administratie opzetten? Bedrijfsprocessen in kaart brengen? "Puinruimen"? Workflow verbeteren? Belastingaangiftes? **************************** is er voor jou!

**************************** is er voor ondernemers die hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld het inrichten van de (financiële) administratie, het in kaart brengen van bedrijfsprocessen, salarisadministratie, belastingzaken of het verbeteren van de huidige workflow.

**************************** is een jong team van Financial Controllers en administrateurs. Samen willen wij een betaalbare, kwalitatieve en vooral behulpzame dienst aanbieden voor ondernemers die wel een extra handje kunnen gebruiken.

Door onze uitgebreide kennis kunnen wij ondernemers op bijna elk punt op het gebeid van finance/administratie een pakket op maat aanbieden. We kijken altijd wat jij als ondernemer nodig hebt, en passen onze diensten hier op aan. Zo betaal jij als ondernemer nooit teveel en kunnen wij jou gericht helpen waar jij ondersteuning zoekt.

De Young Professionals van **************************** zijn ervaren in:
- “Puinruimen”. Zorgen dat een achterstallige of verwaarloosde (financiële) administratie opgeruimd, opgeschoond en netjes ingericht wordt.
- Periodieke ondersteuning bieden bij de (financiële) administratie.
- Het volledig uit handen nemen van de (financiële) administratie.
- Het opzetten van de financiële administratie.
- Assisteren en adviseren van (startende) ondernemers op financieel/administratief gebied.
- Belastingzaken
- Salarisadministratie
- Het in kaart brengen en verbeteren van bedrijfsprocessen.
- Verbeteren van de workflow binnen een bedrijf.

Ons Administratiekantoor is opgesplitst in drie delen, met elk hun eigen kracht. Deze krachten kunnen als modules gebundeld worden, zo dat er voor elke situatie een passende oplossing aanwezig is.
– BASadministratie: Voor al je belastingzaken, advies op gebied van Finance en bedrijfsprocessen.
– ****************************: Tijdelijke of periodieke (financiële) administratieve ondersteuning op locatie of op afstand in de cloud. Ook voor het "Puinruimen" van uw administraties.
– Simpele Loonstrook: Het voeren en verzorgen van uw volledige salarisadministratie, al vanaf € 3,50 per loonstrook.

Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend te overleggen!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play