Schrijven is dát wat ik goed kan.
Spelen met woorden, ben er helemaal van in de ban.

Ik kan rijmen, spellen,
de d's, de t's en meer

En als ik een taalfout zie,
doet mij dit fysiek zeer.

Indien u dit als opdrachtgever vereist, acht ik mijzelf echter ook in staat om mijn taalgebruik aan te passen aan de betreffende doelgroep. Mocht dit aan de orde zijn, beschik ik over een ruime formele woordenschat om aan de vraag te kunnen voldoen. Tevens is het mogelijk om in overleg een overtuigende tekst te produceren voor marketingdoeleinden of in de vorm van productomschrijvingen.

Ben je nou zelf nog niet helemaal overtuigd? Dat kan! Dan vraag je je vast af of ik ook wat informelere taal kan gebruiken. Nou, dat kan ik ook! Kortere zinnen, hier en daar wat uitroeptekens en vooral niet veel moeilijke woorden gebruiken. Hoor je het verschil? Hoe leuk zou het zijn als deze schrijfstijl meer voldoet aan jouw vraag?

In case you are wondering, I am also perfectly able to write in English. If at all possible, I might enjoy this even more than writing in Dutch. But whether I write in Dutch or in English, I always look for a way to create a harmonious sentence. What writing style to pick all depends on the goal you would like to achieve.

Stuur geheel vrijblijvend een berichtje en we kijken samen wat er mogelijk is en wat het beste past bij de opdrachtomschrijving!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play