Graag stel ik mezelf aan u voor. Ik ben Shelly ********, architect met bouwkundige achtergond, 27 jaar en woonachtig in Esch. Met mijn bedrijf Studio ******** ben ik gevestigd in Vught. Recent ben ik met een 9 afgestudeerd voor mijn master Architectuur aan de Academie van Bouwkunst in Tilburg. Dit is een duale opleiding waarbij ik de afgelopen 5 jaar 32 uur per week werkzaam ben geweest bij verschillende architectenbureau’s.

Voor mijn afstudeeropdracht heb ik een vernieuwde strategie ontwikkeld op sociaal, economisch, politiek en architectonisch vlak voor het renoveren & transformeren van naoorlogse communistische woningbouw in Rusland. Vanwege de gefragmenteerde eigendom situaties in Rusland is de strategie gefaseerd in tijd uit te voeren. De strategie is getest op Russische woningbouw projecten maar is tevens ook toepasbaar op naoorlogse woningbouw in andere landen. Mijn strategie gaat verder dan huidige bekende renovatie aanpakken. Naast het technisch oplossen van de huidige problemen en het verbeteren van schil en installaties bied mijn programma nieuwe typologieën, meer leefkwaliteit en comfort, de mogelijkheid to verschillend gebruik van ruimtes en geeft het diversiteit aan de wijken met de mogelijkheid om de appartementen individueel samen te stellen na wens. Mijn onderzoek en ontwerp is geheel gedreven vanuit sociaal belang van behoud van de appartementen en het creëren van identiteit.

Studio ******** richt zich op architectuur met een verhaal. Voor mij zal architectuur altijd over mensen gaan, de behoeften van de mensen en hun omgeving. Ik ben geïnteresseerd in de mensen en hun verhaal, in het gebouw en zijn geschiedenis. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in onderwerpen als sociale ongelijkheid in de samenleving en de levenskwaliteit van mensen. Voor mij is architectuur een hulpmiddel, een hulpmiddel om in de behoeften van de mensen te voorzien. We kunnen niet alleen de nieuwe en moderne architectuur voor de rijken ontwerpen, we moeten ook terugkijken op het verleden en op de meer kwetsbare mensen in de samenleving. Wat moeten we behouden, welke gebouwen hebben een hoge sociale, culturele of historische waarde, wat kunnen we optimaliseren of transformeren en waar kunnen we het leven van mensen verbeteren met architectuur.

Mijn ambitie in architectuur ligt in sociale, culturele, historische en maatschappelijke vraagstukken waarbij de nadruk op de bestaande bouw. Mijn streven is om de gebruiker maximaal te betrekken bij het project en daarnaast altijd de locatie te bezoeken om een gevoel te krijgen bij een plek. Ik krijg als persoon veel energie van de verhalen van de mensen, hun herinneringen en hun dromen. Ik vind het belangrijk om het karakter van het gebouw te kennen, te voelen en te kunnen respecteren en indien mogelijk door te zetten in de toekomst. Voor mij is niet alleen het eindproduct van belang, maar zeker ook de weg er naar toe.

Ik ben inzetbaar als freelancer en werk daarnaast ook aan particulieren opdrachten. Samenwerken is voor mij de manier om mezelf te blijven ontwikkelen en mezelf uit te dagen om het maximale uit mezelf te halen. Ik sta altijd open om nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen en mezelf te verdiepen in nieuwe software pakketen. Ik beschik over goede organisatorische vaardigheden, ik kan overzicht bewaken en ben een goede planner. Ik ben niet stress gevoelig, sta stevig in mijn schoenen en ben niet verlegen om als het nodig is vragen te stellen of om hulp te vragen. Reizen is voor mij geen probleem.

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,

Shelly ********
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play