***************** bestaat sinds 2018 en is ontstaan vanuit Silvester ******, een ervaren Senior ICT consultant met specialisatie op VMware, Citrix en Microsoft. In zijn jaren als ICT specialist is het steeds duidelijker geworden dat het merendeel van de ICT afdelingen kampt met structurele problemen. Door zijn betrokken houding richting de klant was de van oudsher Technische insteek van zijn werk niet meer voldoende, en heeft hij besloten te gaan focussen op het begeleiden van IT afdelingen naar een beter plan.

De Business begrijpt IT niet, en IT de business niet. Er is een gap tussen de twee welke steeds verder uit elkaar groeit. Met het besef vanuit de business dat IT steeds belangrijker wordt, wordt er vaak het punt bereikt dat met gaat outsourcen, omdat de eigen IT afdeling niet voldoet aan de verwachting.

***************** vindt dat dit niet altijd de juiste beslissing is. Meestal kan er vroegtijdig worden ingegrepen om IT en de business beter te vervlechten. Hierdoor is een lokale IT afdeling met een sterke band met het bedrijf juist een plus.

Uiteraard heeft een lokale IT afdeling ook zijn uitdagingen. De mix en match met outsourcing en lokaal moet juist de kracht zijn. Hoe dit effectief in te zetten, is de expertise van *****************​
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play