Ik heb mijn bedrijf ZazouTotaal opgericht in 1994 met als specialisatie grafisch ontwerp van o.a. Logo's huisstijlen, flyers, posters, brochures, (roll) banners en uiteraard alles wat er te ontwerpen en te drukken valt. Daarnaast beschikken wij over een superieure samenwerking met een grote internationale drukkerij, zodat wij uw grafische opdrachten niet allen ontwerpen, maar ook betaalbaar en zeer professioneel kunnen laten printen of drukken.

Daarnaast zijn we vanaf 2004 zeer succesvol actief met het ontwerpen van websites in o.a. Joomla en Wordpress. Maar Wordpress geniet al vele jaren onze voorkeur omdat we daar zeer specialistisch in zijn geworden, vandaar dat wij dan ook geen enkele opdracht uit de weggaan. Want voor ons is elke opdracht weer een uitdaging om daar samen met de klant het mooiste van te maken, daarom vinden wij ons persoonlijk contact zeer waardevol, en of je nu in onze buurt zit of aan de andere kant van Nederland dat maakt voor ons geen verschil, want met de huidige communicatie mogelijkheden van e-mail, telefoon, Chat en WhatsApp kunnen we elkaar makkelijk briefen.

Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor het bouwen van een website, want vanaf € 699,- bouwen wij voor u al een zeer complete en professionele website, die wij voor u ook nog eens op de juiste manier optimaliseren voor een zeer goede vindbaarheid in Google. Want ook het optimaliseren van websites voor een goede vindbaarheid in Google is onze specialiteit.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het bouwen en inrichten van zeer complexe meer gebruiksvriendelijke webshops en webwinkels. Wij maken daarmee gebruik van een 3tal CMS systemen te weten, Opencart, Prestashop en Magento. Wij kunnen voor u al een zeer heldere, en unieke webshop aanbieden voor slechts € 1999,- en deze wordt dan zeer compleet inclusief Ideal of Paypal bij u opgeleverd.

Bent u op zoek naar een copywriter voor het schrijven van al uw teksten voor zowel uw website, brochure of voor een ander doel, laat dat over aan ons, wij zorgen er voor dat u de juiste SEO teksten ontvangt tegen de beste tarieven. En dit geldt uiteraard voor vertalingen in o.a. Engels, Duits en Spaans.

Ook bouwen wij voor u de meest mooie bedrijfs APP geheel naar uw wens en in uw huisstijl, die wij indien gewenst ook kunnen plaatsen in de Apple app store of in Google Playstore. U heeft bij ons al een echte bedrijfs app voor slechts € 475,-

Webdesign bureau ZazouTotaal is gevestigd in Helmond. Vanuit hier bedienen wij klanten door heel Brabant. De afgelopen jaren hebben wij ruim 200 mooie websites en webshops opgeleverd en geoptimaliseerd voor Google voor klanten in onder andere Eindhoven, Nuenen, Mierlo, Geldrop, Aarle-Rixtel, Beek en donk en Someren.

Wij leveren waanzinnig mooie websites en webshops tegen een ongelooflijk lage prijs. Wil je zelf uren puzzelen om een website in elkaar te knutselen en daarmee net niet de professionele uitstraling krijgen die je wil? Of investeer je een klein beetje en krijg je heel veel?

Brabants bedrijf
ZazouTotaal is een Brabants bedrijf en is gevestigd aan de Steenovenweg 5 in Helmond. Met de gemoedelijkheid van de Brabantse cultuur hebben wij al veel klanten kunnen helpen.

Wij geven U:
- Echte aandacht
- Een waanzinnig webdesign
- Alle functies binnen één website
- Zelf makkelijk content plaatsen
- Google geoptimaliseerd
- Zeer scherpe tarieven
- Altijd GRATIS support
- Snel online
- Technisch onderhoud
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play