Ik heb sinds ruim drie jaar een bedrijfje in Google Ads opzet/beheer/optimalisatie, met klanten die verschillen van cosmetisch artsen tot beveiligingsbedrijven - New Converts: ************/nl/. Zij is voortgekomen uit mijn expertise van opzet/beheer/optimalisatie van Google Ads campagnes voor grotere klanten zoals Bayer.

New Converts werkt tevens met Recom Design (************) om klanten een totaalpakket te kunnen bieden van (technische) website optimalisaties en Google Ads. Dit is voortgekomen uit ervaring met ons beider klanten. Zij die een snelle, geoptimaliseerde website laten maken hebben vaak behoefte aan een Google Ads campagne om klanten naar de website te leiden, en zij die een Google Ads campagne bij ons afnemen kunnen vaak landingspagina’s gebruiken om websitebezoekers te converteren, en een snellere website om aan de User Experience tegemoet te komen.

Bekijk hier een overzicht: ************/nl/technical-website-optimisations/

Tevens kan ik expertise bieden op niveau van ecommerce/Shopify UX/CRO en marketing. In deze tak werk ik geruime tijd. Neem gerust contact op via ************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play