Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik help merken met visueel & effectief communiceren.

Dat doe ik vooral door mijn strategische benadering: voordat ik begin met creëren maken we eerst een plan om de beschikbare middelen zo breed & effectief mogelijk in te kunnen zetten.

Ik ben zeer oplossingsgericht en coöperatief en probeer altijd samen met de klant bijzondere visuele projecten te maken.

Mijn doel is marketing & communicatie tools aanreiken waar je voor een langere periode mee aan de slag kunt, ik begin altijd met het Why/How/What als vertrekpunt zodat doel & middelen niet door elkaar gaan lopen.

Je kunt bij mij terecht voor:

-branding & 2D/3D ontwerp
-concept & strategie
-animatie & motion graphics design
-video, post productie & compositing
-copywriting & campagne
-Virtual Reality (niet 360 graden maar 3D)

Ik heb een groot netwerk van professionals welke allemaal voor grote internationale merken hebben gewerkt maar ook voor kleine innovatieve start-ups, culturele & maatschappelijke instellingen. Samen kunnen we resultaat leveren waar je normaal voor naar een internationaal bureau moet.

--------mededeling-------
Alles op mijn profiel is zelf gemaakt (mits er geen materialen aanwezig waren)
Geen templates of presets, geen namaak. Het is moeilijk om dat te beoordelen tegenwoordig maar toch belangrijk om te melden.
----------------------------------

Iets over mezelf.

Als afgestudeerd ontwerper aan de Academie Toegepaste Kunst & Techniek ben ik gespecialiseerd in het bedenken & ontwerpen van creatieve oplossingen waar media, communicatie & technologie samen komen. Tijdens m'n 2e jaar ben ik voor mezelf begonnen om via omzwervingen via TMF, Comedy Central & MTV, en een studie milieu & maatschappijwetenschappen weer bij m'n eigen toko terecht te komen. Ik heb inmiddels 15 jaar ervaring in de vormgeving & communicatie.

Ik heb werk mogen maken met & voor merken zoals:

Vedett, Unilever, NS, KPN, Lego, Disney, Reumafonds, Ziggo Sport, Oxfam Novib, Heineken, Maybelline,Media Markt, Philips, Omroep Zeeland.

Ik hou van kleurrijk, bewegend beeld & innovatief werk maken, maar vooral van dingen maken die opmerkelijk zijn.

Heb je vragen of wil je een keer vrijblijvend sparren over van alles en nogwat,

Mailen! ************

Bellen! **********

groet,

Stefan
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play