Sinds mijn HBO-afstuderen ben ik onafgebroken werkzaam geweest in de wereld van de Online Media. En van die nu bijna 10 jaar, ruim 7 jaar als ondernemer. Mijn kracht ligt vooral daarin, dat ik op basis van mijn intussen brede kennis diverse partijen van dienst kan zijn, dat ik mijn innoverende ideeën met hen kan delen en die uiteindelijk kan omzetten in door hen gewenste digitale producten.

Eenvoudiger gezegd: binnen de multimedia sector ben ik een bedenker van concepten en stort ik me graag volledig op de uitwerking daarvan. Het geavanceerde programmeerwerk dat voor app’s nodig is doe ik zelf niet, maar kan ik wel leiden. Wanneer het product klaar is, kan ik helpen bij het in de markt zetten ervan. Producten als een volledige webshop in Shopify of een Website met WordPress, kan ik desgewenst geheel zelf uitwerken. Al met al ben ik dus een “One-Man-Army”, die ook een teamplayer kan zijn.

Wilt u iemand die er bij is van conceptfase tot en met kant en klaar product voor de eindgebruiker, dan doe ik dat. Maar ik kan ook worden ingezet voor elk los onderdeel ervan. Mocht u bijvoorbeeld voor een door uzelf geregeld product nog een aantal grafische onderdelen nodig hebben, ik lever ze u graag. Hebt u al een mooi concept liggen, maar nog geen wireframes, ik kan die voor u verzorgen. U bepaalt dus zelf welke diensten u voor uw project “in house” wilt houden en welke u wilt uitbesteden.

En ten slotte: indien gewenst is het voor mij ook geen probleem om tijdelijk op uw locatie en met uw team te werken. Ik zorg dan voor mijn eigen spullen, als u mij een bureau met stoel en een goede koffiemachine kunt aanbieden is dat voldoend
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play