Susan **** Marketingadvies: van creatief concept tot concrete marketingactie.

Waar kun je op rekenen?
Je kunt bij mij terecht voor creatieve concepten tot concrete acties, gericht op jouw doelgroep. Met het bedenken en uitwerken van creatieve (marketing)plannen bereik ik graag samen met jou de gewenste marktpositie van je bedrijf. Door mijn klantgerichtheid, speel ik in op kansen vanuit de markt, die ik vervolgens vertaal naar producten en diensten voor jouw doelgroep.

Wat levert het op?
Klantgerichte marketing levert je een aantal voordelen op:
* Zichtbaarheid;
* (Online) groei van jouw bedrijf;
* Meer leads;
* Inzicht in jouw doelgroep.

Wat is mijn basis?
Met de combinatie van mijn studies NIMA B Consumentenmarketing, NIMA-A, Online Marketing, SEO copywriting, Facebook Adverteren en jarenlange werkervaring in het opstellen van effectieve marketingplannen, heb ik mij ontwikkeld tot een ondernemende marketingprofessional die overzicht houdt. Bovendien bied ik je up-to-date kennis doordat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste marketingtrends en -ontwikkelingen.

Het geeft mij veel energie om doelen te realiseren binnen tijd en budget. Dit doe ik enerzijds door mijn focus, drive en passie voor het marketingvak en anderzijds door de samenwerking met de opdrachtgever en het team hierop in te richten. Mijn kracht ligt in mijn enthousiasme, doortastendheid, positieve instelling en grote verantwoordelijkheidsgevoel. Ik zie overal mogelijkheden en sla geen kans over.

Laten we kennis maken! Wil je meer weten over mij? Ga dan naar mijn website: ************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play