Ik ben een enthousiaste, bevlogen en geëngageerde Arbeid- en gezondheidspsycholoog met een creatieve inslag. Ik geef trainingen bij bedrijven (samen met mijn compagnon) op het gebied van gezondheid, vitaliteit en het verlagen van (werk)stress. Het uitgangspunt hierbij is: het versterken van de eigen regie door het vergroten van kennis, zelfbewustzijn en vaardigheden. Dit middels een integrale methode. Het is namelijk voor veel mensen een hele uitdaging in balans te blijven, met het ritme van deze tijd! Daarnaast bied ik coachingstrajecten aan voor particulieren voor stressreductie en emotie-management.

Ik ben een zelfstandig professional die houdt van uiteenlopende uitdagingen. Ik doe o.a. ook onderzoek, schrijf teksten (Nederlands en Engels), ontwerp flyers/folders/brochures en - iets geheel anders - ontwerp en maak meubels. De geest moet af en toe ook waaien, en voor mij is veelzijdigheid een van de manieren om scherp en helder te blijven. Continu leren!

Ik kan goed overweg met Microsoft Office, SPSS (statistiek) en InDesign.

Waar ik goed in ben:
Probleemoplossen
Ideeën genereren
Ideeën omzetten in actie
Luisteren naar de ander, het begrijpen en samenhang zien
Flexibel en autonoom te werk gaan

Mijn krachten:
Vindingrijk
Daadkrachtig
Optimistisch
Betrouwbaar
Sociaal
Nauwkeurig

Als ik jouw opdracht uitvoer:
Ben je verzekerd van een eerlijke en loyale vrouw die houdt van uitdagingen om zo te groeien en bloeien, en hard en slim zal werken. Op naar een prachtige samenwerking!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play