************ is ontstaan uit een samenwerking tussen twee ervaren programmeurs die ontzettend enthousiast worden van een uitdagende opdracht. Door de jarenlange ervaring en het constant ontwikkelen van onszelf hebben wij de kennis in huis om websites en webshops te maken die aan al jouw wensen voldoen.

Bij ************ vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. We houden de communicatielijnen graag kort en daardoor kunnen we snel schakelen om vervolgens zo efficiënt mogelijk jouw doelen te bereiken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we elkaar begrijpen, wij gebruiken daarom geen moeilijke vaktermen maar duidelijke taal die iedereen begrijpt.

Daarnaast vinden we transparantie erg belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Daarnaast denken we graag met je mee. Ook zullen wij het aangeven als wij denken dat jouw keuze niet de juiste is op het gebied van web ontwikkeling.

Tot slot gaan we voor een duurzame samenwerking. Wij willen samen met jouw het allerbeste resultaat bereiken en nemen met minder geen genoegen. Wij willen graag trots zijn op de producten die wij leveren en zetten daarom altijd een stapje extra.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play