Introductie

Al ruim 10 jaar levert suXus Managed IT services een breed scala aan internetdiensten aan het midden- en kleinbedrijf. We combineren uitstekende kwaliteit met een betaalbare prijs. Samen met onze partners zorgen wij niet alleen voor passende oplossingen die werken, vooral bieden we optimale service ondersteund door goede hardware en klantgerichte support. Bij suXus staan de wensen van onze opdrachtgevers centraal.


Klanten

suXus is trots op zijn klanten. Met de meeste van onze klanten hebben we een langdurige samenwerking, iets wat ook altijd het uitgangspunt is voor onze dienstverlening. Wij werken voor diverse groeiende en dynamische organisaties in verschillende sectoren waaronder accountancy, bankwezen, techniek, financiële dienstverlening, gezondheidszorg, productie, marketing en technologie.


Partners

Betrouwbare ICT dienstverlening vergt samenwerking. Op het gebied van hardware, software en hostproviding werkt suXus samen met een aantal vaste partners. De door ons gebruikte servers staan in datacentra in heel Nederland. Daarnaast bieden wij in samenwerking met partners servers en diensten in Duitsland en Engeland.


Primaire Datacentra

- EvoSwitch (Leaseweb Netwerk) - J.W. Lucasweg 35, 2031BE Haarlem
- DCG Delft (ProLocation) - Heertjeslaan 1, 2629 JG Delft
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play