Mijn naam is Sylvia ******** en ik ben binnen mijn bedrijf Ecris actief als copywriter en conceptmaker voor bedrijfsleven, onderwijs en maatschappelijke organisaties, die zijn begaan met het welzijn van mens en dier.

Opgeleid en werkzaam als docente Frans en Nederlands, koos ik na 4 jaar voor de klas toch voor het bedrijfsleven. Daardoor beschik ik naast didactische kennis nu ook over een jarenlange ervaring in communicatie. Zo werkte ik diverse jaren als projectmanager voor de Europese Commissie en Philips International aan internationale beursdeelnames en conferenties. Daarna koos ik voor een meer inhoudelijke invulling, conceptueel en tekstmatig, bij een communicatiebureau in Eindhoven. Sinds 2007 werk ik met veel plezier als ondernemer binnen Ecris, ondersteund door mijn uitgebreide netwerk uit de diverse disciplines van de communicatiewereld.

Ervaring
Ik heb een zeer brede ervaring in het schrijven van teksten voor diverse doelgroepen. Zo schreef ik o.a. voor het Jumbo hoofdkantoor de handboeken voor de transitie van Super de Boer naar Jumbo en werkte ik mee aan de interne communicatie van Alliance Healthcare, de overkoepelende organisatie van ca. 300 Kring apotheken. Momenteel verzorg ik webteksten, columns en redactionele artikelen voor diverse organisaties in dienstverlening en onderwijs en schrijf ik wervende promotieteksten voor een aantal MKB bedrijven.Ik bedenk ook vernieuwende (cross-media) concepten voor marketingacties en leermiddelen. Op mijn website ************ ziet u voorbeelden van mijn werk.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play