Ik ben altijd op zoek naar nieuwe, leuke uitdagingen op het gebied van social media en SEO! Ik heb ruime ervaring op zowel social media als SEO-gebied en heb dit voorheen bij een groot Amsterdams bureau gedaan. Tot dat het tijd werd om op eigen voeten te staan! Als freelance social media en SEO-specialist help je graag verder. Ik ben strategisch erg sterk maar vind het ook nog steeds erg leuk om uitvoerend bezig te zijn.

Als social media specialist help ik bedrijven bij het opzetten en beheren van de social media pagina's. Ik kan voorzien in een volledige strategie (denk hierbij aan content en community management). Vervolgens zal ik het beheer op me nemen en verdere invulling aan de pagina's geven. Desgewenst kunnen jullie het zelf overnemen en zal ik de volledige strategie overdragen door middel van bijvoorbeeld een training en een handboek.

Daarnaast kan ik met mijn SEO ervaring helpen om organische zoekresultaten te verbeteren door middel van een strategie en de uitvoering daarvan. Dit betekent dat ik teksten op bijvoorbeeld de website analyseer en verbeter zodat de posities in Google verbeteren.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play