Als Industrieel Product ontwerper is het mijn missie om groeiende bedrijven te helpen met mijn kennis.

Sinds 2015 ben ik actief met mijn eigen onderneming **************. ************** helpt groeiende ondernemers op gebied van circulair en duurzaam design, CAD modeling en 3D prototypes, visualisaties en grafische vormgeving en allround design.

\'\'Circulair en duurzaam design\'\'
Duurzaamheid is in de hedendaagse samenleving niet meer weg te denken. Bijna alles moet biologisch, verantwoord en duurzaam. In onze filosofie over duurzaamheid in relatie tot design stellen wij de vraag ‘’hoe zou de natuur zoiets ontwerpen’’? Een duurzaam ontwerp heeft weinig kans van slagen als dit veel duurder is dan een regulier design. Bij een project wat duurzaam ontwikkeld moet worden focussen wij op materiaalkringlopen van het product en kostprijs.
Een goed uitgevoerd duurzaam project kost niet extra veel geld, in tegenstelling: het levert meer geld op. Wij zien afval niet als een last maar als een materiaal met een prijs per KG.

\'\'CAD modeling en 3D prototypes\'\'
************** biedt ondersteuning met het vervaardigen van realistische prototypes. Door middel van 3D printing, laser snijden en andere technieken kunnen wij voor uw project een realistisch prototype ‘’proof of principle’’ realiseren.
Prototypes hebben als voordeel dat het verhaal als productidee wordt versterkt. Door middel van een tastbaar prototype kunt u meerdere betrokken partijen in de productieketen informeren en overtuigen.

\'\'Visualisatie en grafische vormgeving\'\'
Het komt regelmatig voor dat ondernemers bepaalde ideeën hebben die ze overtuigend willen presenteren.
Door middel van de nieuwste technieken kunnen wij 3D animaties, visualisaties, renders en grafisch ontwerp werk leveren. Hierdoor wordt uw idee of concept sterker visueel uitgebeeld.

\'\'Allround design\'\'
Niet ieder project heeft een extra verborgen boodschap. In sommige gevallen is de behoefte om een goed ontworpen product te realiseren dat is aangepast naar de wensen van de gebruiker. In dat geval is er de behoefte om een doelgroepgericht ontwerp te realiseren.

************** kunt u helpen om de gebruikersbehoefte te versmelten in de productontwikkeling. Door middel van gebruikerstesten en het vervaardigen van verschillende prototypes doen wij er alles aan om de gebruikerservaring te optimaliseren
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play