Ik ben een zeer ervaren arbeidsmarktprofessional en zelfstandig ondernemer in de recruitment branche. Bezit veel ervaring in de recruitment en bemiddelen van personeel in diverse sectoren, waaronder de techniek, productie & industrie (incl. Food en FMCG), office, transport & logistiek, sales, etc.

Daarnaast beschik ik over een zeer ruime en brede ervaring in de recruitment en personeelsbemiddeling. Mijn huidige bedrijf heb ik van de grond af opgebouwd, inclusief de websites, koppelingen met diverse software, kanalen zoals social media, etc. Wordpress, Google Analytics & Ads, ATS-systemen, etc. en bezit de nodige kennis en ervaring daarmee.

Ik ben energiek en heb de nodige ambitie. Verder kun je mij typeren als zeer gedreven, gepassioneerd, positief ingesteld, oplossingsgericht, ondernemend, commercieel, (zelf)starter, leergierig, leidend, creatief, sociaal, innovatief, communicatief, betrokken, organisator, verbinder, etc. Ik kan uitstekend met mensen omgaan op alle niveaus, of het nu productiepersoneel is of op directie niveau.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play