In 2008 is SwartWebdesign gestart vanuit Ridderkerk, de naam SwartWebdesign is ontstaan uit mijn achternaam en webdesign waar ik mee begonnen ben !
Hiernaast is mijn bedrijf in de afgelopen jaren verder uitgebreid en ben ik met de tijd meegegaan.
Waar men tien jaar geleden alleen op zoek was naar een portfolio, om zich te kunnen presenteren, is het nu belangrijk dat de site ook echt wordt gevonden.
Google optimalisatie is meer dan simpelweg de website bekender maken.

Wij zorgen dat er gericht bezoekers op uw site terecht komen, hier uit kunnen dan ook meer offerte aanvragen volgen.
Anderhalf jaar geleden ben ik gaan samenwerken met Marnix van MH Media Oplossingen en werken we samen vanuit een kantoor in Barendrecht.
Deze samenwerking is erg prettig, omdat wij de taken op een goede manier kunnen verdelen en ik me daardoor toch nog meer op het maken van websites kan toeleggen.
Naast de google optimalisatie moet de website natuurlijk ook goed weergeven op telefoons tablets en andere apparaten.

De Call to Action knoppen, zodat als er bezoekers op de website terechtkomen, zij ook direct contact met desbetreffend bedrijf op kunnen nemen.
Wij houden dit ook bij, dus indien u google optimalisatie bij ons afneemt, zijn wij hier ook open in, of dit wel of niet voor u van toepassing is.

We hebben al ruim honderd klanten en deze willen we ook zeer graag behouden, door deze zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Ons bedrijf is één aanspreekpunt voor de klant, zodat als er een probleem is, wij dit zo snel en goed mogelijk voor U op kunnen lossen !
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play