Technical software consultant, Software architect, Agilist, Certified Scrum Professional (CSP-SM & CSP-PO).

Gepassioneerd over complexe onderwerpen zoals compiler development, 3D graphics & physics, assembly, en AI (genetic algorithms en neural networking). Ik focus graag op kwaliteit en ben gedreven om continu de producten en omgeving waar ik in werk te verbeteren.

Achtergrond informatie:
In de tweede helft van de jaren 80 voor het eerst in aanraking gekomen met computers en software. Reeds voordat ik zelfs 10 jaar oud was had ik mijn eerste rudimentaire programmatjes geschreven. In mijn tienerjaren werd dit al snel geavanceerder, zoals bijvoorbeeld het genereren van graphics op basis van wiskundige berekeningen en een 3d doolhof met realtime software rendering op basis van mijn zelf bedachte formules.

Omstreeks 2004 na mijn opleiding electronica van de uit de hand gelopen hobby een beroep gemaakt en ervaringen opgedaan in diverse branches en technieken en gewerkt voor startups, MKB en supermultinationals.
Inmiddels ervaringen met een breed scala van technieken, waaronder c#, Angular, typescript, Machine learning (Genetic Algorithm), Neural networking, security, administratieve applicaties, etc.

In 2013 voor het eerst in aanraking gekomen met Scrum dat me direct aansprak als een betere maar zeker ook realistischer manier van plannen en software ontwikkelen. In 2014 mijn Scrum Master certificering behaald en in 2016 gecertificeerd als Scrum Professional (recentelijk veranderd in CSP-SM) en nu actief lid van de Nederlandse en internationale scrum en agile community en de stap aan het maken naar agile coaching, management en/of teamlead.
Vanaf eind 2016 een half jaar in Shanghai gewoond en daar geleerd dat ik af en toe best iets meer risico mag nemen en daarom ook de keuze gemaakt om als freelancer te starten.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play