Wie is Tim?
Een secretariële duizendpoot! Het ondersteunende vakgebied ligt me zo goed omdat ik op mijn best ben als ik mensen werk uit handen kan nemen en kan ontzorgen. Ik word het liefst iedere dag weer geprikkeld om het beste uit mezelf en mijn functie te halen. Ik ben spontaan en pas me zeer gemakkelijk aan nieuwe situaties aan.

Ik heb een brede ervaring opgedaan in zeer diverse vakgebieden en werkomgevingen. Dit maakt mij breed inzetbaar en zorgt ervoor dat ik snel schakel, goed prioriteiten kan stellen, overzicht weet te bewaren en me nieuwe werkzaamheden snel eigen maak. Ik ben een gedreven, professionele, betrouwbare en representatieve assistent met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Mijn hand draai ik nergens voor om. Organiseren van allerhande zaken en algehele ondersteuning van directie, management team en collega’s doe ik moeiteloos. Door deze brede ervaring ben ik communicatief zeer vaardig en in staat makkelijk te schakelen tussen verschillende partijen en belanghebbenden.

Ik ben tevens beschikbaar voor het (her)inrichten van het secretariaat, verzorgen van de boekhouding en het organiseren van evenementen.

Werkzaamheden kunnen fysiek bij u op kantoor worden verricht, maar uiteraard ook op afstand, net wat u het liefste heeft.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play