Webdesigner | Online Marketeer | Grafische Vormgever | Fotograaf
_______________________________________________
Webdesigner:
Als webdesigner ben ik iemand die websites ontwerpt en vormgeeft. Daarbij hou ik met veel zaken rekening. Een website moet niet alleen mooi ogen, maar moet ook vooral toegankelijk, gebruiksvriendelijk en vindbaar zijn in zoekmachines als Google. Het ontwerpen en vormgeven van een website is dus complex en vereist niet alleen creatieve vaardigheden maar ook technische vaardigheden.

Online Marketeer:
Hier ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de uitvoering van een marketingbeleid op online gebied, de meest voorkomende projecten zijn op het gebied van:
- SEO (Search Engine Optimalisation)
- SEA (Search Engina Advertisment)
- Social Media
- Email Marketing
- Content Marketing

Grafische Vormgeving:
Ik zorg de visuele vormgeving van ideeën in verschillende media, hier kunt u bijvoorbeeld denken aan logo's en een mooie huisstylen.

Fotograaf:
Tijdens diverse opdrachten om webshops te ontwikkelen ben ik er achter gekomen dat fotograferen ook een leuke activiteit is, daarom ben ik de aangewezen persoon die voor u foto's kan maken. Ik waarborg hoge kwaliteit foto's tegen een laag tarief.
___________________________________________
Specialiteiten: Wordpress, HTML, CSS, CMS, Online Marketing, Graphic Design, SEO, SEA, Facebook Marketing, Twitter Marketing, Pinterest Marketing, Instagram, Youtube, Onderhoud Website, Applicaties, Websites, Webdesign, Ecommerce
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play