Ik ben een jonge gedreven software ontwikkelaar. Na mijn derde jaar op de HAVO trok de software mij zo dat ik MBO Applicatieontwikkeling ben gaan doen. Hier heb ik geen seconde spijt van gehad. Door tijdens de opleiding altijd iets verder te gaan en iets meer te maken dan van me verwacht werd heb ik veel kennis opgedaan. Tijdens de drie stages van een half jaar heb ik de nodige praktijkervaring opgedaan. Het heeft me weinig moeite gekost om deze opleiding te behalen.

Het behalen van mijn MBO was niet voldoende voor mij. Hoewel ik graag de praktijk in wilde, besloot ik om HBO te gaan doen. Maar dan wel in deeltijd. Ik ben toen aan de slag gegaan bij COAS Software Systems als Software Engineer, en daarnaast begonnen aan de opleiding HBO Informatica aan de Avans Hogeschool in Breda.

Na bijna 2,5 jaar bij COAS gewerkt te hebben ben ik voor mezelf begonnen. Naast het opzetten van mijn eigen bedrijf heb ik mijn HBO opleiding afgerond. Mijn onderneming bestaat ondertussen uit twee werknemers en mijzelf.

Let op: ik ben niet beschikbaar om voor een langere periode op locatie te worden ingehuurd.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play