“Cijfers praten tegen mij, ik praat met mensen”

Als Senior ICT Projectmanager, met een uitstekende software achtergrond, weet ik veel van verandermanagement en projectmanagement (van waterval tot agile). Door mijn brede ervaring zie ik snel wat er mis kan gaan en hierdoor kan ik goed risico’s inschatten, hierover communiceren en tijdig bijsturen naar een passende oplossing. Ook uit de rails gelopen projecten krijg ik zo weer in het juiste spoor.

Ik ben een prima bemiddelaar; als er tegengestelde belangen zijn ben ik goed in staat hier een draai aan te geven en de zaak weer glad te trekken zodat het project gewoon doorloopt. Door mensen de juiste aandacht te geven en in hun waarde te laten kun je goede relaties opbouwen en veel voor elkaar krijgen.

In een project houd ik er van om meters te maken. Ik verzamel mijn informatie via contacten met de opdrachtgever, de organisatie en de externe partijen, waarbij ik blijf focussen op de inhoud van het project. Dit alles met als doel een optimaal resultaat voor de opdrachtgever te realiseren.

Mijn collega’s vinden mij een vakman die zich snel inwerkt en goed voorbereidt en gericht op het resultaat met zijn werk bezig is. Ik mag graag met een team werken waarbij het team er beter van wordt en het de organisatie ook. Ik houd er van om het overzicht te hebben en te houden, ben een snelle denker, stel prioriteiten en kom mijn afspraken na. Ik kan goed tegen stress en ook in hectische omstandigheden blijf ik rustig en kalm.

Met elk project ga ik enthousiast aan de slag; wat is leuker dan met een team een resultaat neer te zetten! Als binnen een project de performance achterblijft dan neem ik het heft in handen en zet druk op die partijen die dat nodig hebben. Ik schuw er niet voor om mensen aan te spreken, omdat ik zelf altijd mijn verantwoordelijkheid neem.

Bij GVB met succes het veranderingsprogramma Exploitatie Beheer Systeem gemanaged.

Ook als docent/trainer voor Quality Awareness, Projectmanagement en ISO9000 Auditing kan ik op een leuke manier een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen.

 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play