Freelancer - Van Buuren Advocatuur Van Buuren Advocatuur | Freelancer.nl
Het kantoor te Westmaas verleent uitstekende juridische bijstand aan zowel bedrijven als aan particulieren.
De werkzaamheden van Van Buuren Advocatuur bestrijken een groot aantal rechtsgebieden.
De aandacht gaat uit naar de algemene praktijk, waarbij de nadruk ligt op het ondernemingsrecht. Zo vormen problemen op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, incasso’s, aansprakelijkheden, contractenrecht, ambtenarenrecht, strafrecht, erfrecht en insolventierecht geen enkel beletsel voor Van Buuren Advocatuur.

(Preventief) adviseren, begeleiden, onderhandelen, bemiddelen en procederen behoren tot haar dienstverlening. Op de website www.vanbuuren-advocatuur.nl kunt u hier meer informatie over vinden.

Kenmerkend voor de handelswijze van Van Buuren Advocatuur is haar doel- en klantgerichte aanpak, waarbij het vinden naar een passende oplossing in uw situatie centraal staat. Om dit te realiseren is Van Buuren Advocatuur een toegankelijk kantoor en kent zij een praktische en zakelijke instelling. Aangezien de betrokkenheid bij cliënten hoog in het vaandel staat, biedt Van Buuren Advocatuur een flexibele dienstverlening aan.

Schroom niet om contact op te nemen wanneer u deskundig advies nodig heeft of anderszins juridische bijstand wenst. Met Van Buuren Advocatuur staat u er nooit alleen voor!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB en onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play