3webapps is marktleider in unified commerce oplossingen en Magento specialist. Wij ontsluiten je webshop op alle bekende marktplaatsen zoals Bol.com, Amazon.com Ebay.com en Marktplaats.nl en stoppen niet bij de Nederlandse landgrens.Is je afzetmarkt bijvoorbeeld Duitsland of Frankrijk? Dan koppelen wij je lokale webshop ook op de lokale marktplaats Amazon.de of Ebay.fr, geen probleem.


Daarnaast plaatsen we je productfeed 1 op 1 door bij populaire prijsvergelijkingssites. Dit leid tot meer omzet en een hogere ranking in Google.Verkoop je hoofdzakelijk elektronica of huishoudelijke producten? Dan is Tweakers.net met 90 miljoen pageviews per maand de juiste site. Wil je meer naamsbekendheid als damesmodemerk? Dan zorgen we dat je collectie onder de aandacht word gebracht bij 2.5 miljoen vrouwen die maandelijks Fashionchick.nl bezoeken. Voor iedere branche hebben we een passend kanaal.

Onze derde pijler is de samenwerking met affiliate partijen.Retargetting is een heel effectieve manier om verkeer naar je webshop te genereren en wat dus verkoopkansen bied. We werken met gerenommeerde partners zoals Criteo en Tradetrackers.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play