Ik ben Viktor, een Duitse ondernemer en sinds 2014 in Nederland. Mijn achtergrond is in bedrijfsvoering (BBA, Hotelschool The Hague), daarmee heb ik het fundament geleert. Tijdens de studie ben ik twee bedrijven gestart: Shiftly - een online marktplaats voor horecapersoneel (inmiddels verkocht) en ***************** - ZZPer voor onderzoek en data analyse.

Shiftly BV: een online platform voor horecapersoneel met web en app versies. September 2018 zijn we live gegaan met 600 inschrijvingen en 200 actieve werknemers tot eind van het jaar. Ik was de bedenker van de platform als alternatieve voor verouderde uitzendbureaus. Verder was ik verantwoordelijk voor de product development (€80K ontwikkelingskosten) en sales (onder andere bekende locaties aangesloten zoals Hotel Des Indes, Grand Amrath Hotel Kurhaus, De Pier Scheveningen).

*****************: tot nu toe vooral studenten geholpen bij het opzetten van hen kwalitatief onderzoek en het analyseren met SPSS. Naast de praktijk heb ik ook bij theoretische voorbereidingen voor onderzoek tentamens bijles gegeven. Ik help bij Hotelschool The Hague rond 100 studenten per kwartaal sinds 2 jaren. Vandaar heb ik goede vaardigheden opgebouwd, maar ik ben altijd oplossing gericht omdat je bij SPSS toch vaker nieuwe dingen leert.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play