Ik ben een ervaren financial die het leuk vind om administratieve diensten uit te voeren ten behoeve van kleine organisaties. Hieronder vallen: het opzetten van de administratie, in- en uitgaande facturen, btw aangifte, opstellen jaarrekening en ib/vpb aangiftes. Een goede inrichting van een administratie is vaak bepalend voor een onbezorgde groei in de komende jaren. Ik beschouw het als een uitdaging om een optimale oplossing te bieden voor de klant - hem/haar 'te ontzorgen' - en natuurlijk ook betaalbaar!

Als zelfstandige heb ik verschillende opdrachten gehad die variëren van het voeren van een administratie, het verbeteren van de planning & control cyclus, project control voor bouwprojecten en het opstellen van een begroting, jaarrekening of voortgangsrapportage. Ik geef daarnaast adviezen over tal van financiële en fiscale zaken.

O ja, ik vind betrouwbaarheid een groot goed: ik ga vertrouwelijk om met de gegevens van de klant, ik lever een goed product, communiceer open en kom graag mijn afspraken na. En ik ben altijd bereikbaar, probeer maar eens ! ;-)
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play