Een bedrijfskundige is een generalist. Iemand met een brede kennis & kunde en vooral ook een breed interessegebied. Dat ben ik dus ook. Ik heb kennis, ervaring en interesse in rollen die variëren van ‘business ontwerp tot aan acquisitie & sales’ en van ‘onderzoek & consultancy tot en met de implementatie van het project of programma’.

Ik vat mijn profiel graag samen als ‘onderzoeker, ontwerper, ondernemer’. Met een gezond evenwicht tussen denken en doen. In mijn ogen ook niet onbelangrijk…ik heb de hoop best een leuk mens te zijn die veel energie kan toevoegen aan een team. En dat draagt weer bij aan de resultaatgerichtheid, iets waar ik voor wil staan.

Ik ben graag betrokken bij opdrachten van uiteenlopende aard. Van klein tot groot, complex of meer gericht op produceren. Een bedrijfskundig probleem dat geen vast functieprofiel vraagt? Ik werk graag mee aan de oplossing.

Als generalist ken ik overigens wel een aantal specialisaties.
Ik help bedrijven graag met het vergroten van hun weerbaarheid tegen ‘de continue veranderende markt met hoge onzekerheid en complexiteit’. Dat doe ik door bij te dragen aan realisatie van (1) continue innovatie van het eigen business model, (2) de transformatie naar een zogenaamde ‘Exponentiële Organisatie’ en (3) internationale groei. Klinkt dit nog wat vaag? Vraag mij gerust eens wat dat concreet voor uw omgeving kan betekenen!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play