Wouter is de afgelopen 20 jaar van floor tot boardlevel actief geweest binnen de detailhandel, financiële dienstverlening en customer support. Tot zijn hoogtepunten noemt Wouter de introductie van Geek Squad in Nederland en daarmee de start van IT support op afstand aan consumenten en de opbouw van een WFT gereguleerd verzekering intermediair voor de Dixons Carphone groep waarmee onze klanten in Nederland, België, Duitsland, Portugal en Frankrijk bediend werden.

Wouter is te typeren als een generalist en ondernemend. Dit zowel binnen organisaties als voor eigen rekening. Hij is het meest in zijn element wanneer er werk aan de winkel is binnen een organisatie. Voorbeelden hiervan kunnen zijn het opbouwen van nieuwe teams, professionaliseringsslagen bij jonge snelgroeiende bedrijven, interim team management. Wouter is door zijn brede ervaring end to end inzetbaar in opdrachten. Van het bepalen van de strategie op board niveau, doorvertalen, de juiste mensen vinden en tot uitvoer brengen op de vloer.

Sleutelwoorden zijn: commercieel (change) management, general management, customer experience, sales- of accountmanagement, business case, generalist, business analysis.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play