Ik ben Wesley ******, Google Adwords Specialist. Naast mijn baan huidige baan heb ik mijn eigen bedrijfje ************. ************ zit zich in om klanten verder te helpen via haar online kanalen.

Ik zal beginnen met een klein stukje achtergrond. Ik ben afgestudeerd CMD'er (Communication & Multimedia Design) aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn opleiding ben ik met verscheidene facetten binnen de online wereld in aanraking gekomen. Je kunt hierbij denken aan de volgende onderdelen:
Het bouwen van websites;
Het testen van gebruiksgemakken (user first, wat wilt de gebruiker?);
Het ontwerpen van diverse designs;
En ten slotte een combinatie van content en (online) marketing.

Tijdens mijn studie kwam ik er al snel achter dat mijn roots bij marketing ligt. In combinatie met mijn opleiding kreeg ik de mogelijkheid om dit te koppelen met het online aspect. Al snel kreeg werd mij de droomstart van iedere online marketeer geboden, een stage bij Expand Online. Hét online marketing bureau van Nederland. Mijn periode bij Expand Online heeft mij enorm geholpen in mijn ontwikkeling. Ik heb geleerd van de allerbeste in het werkveld, de voorlopers op het gebied van marketing. Dankzij mijn periode bij Expand heb ik voor diverse mooie namen mogen werken. Je kunt hierbij denken aan Rituals, TomTom en Oracle, maar ook aan kleinere, locale bedrijven als Green Nederland en Michel Doorn.

Na mijn studie en leertraject bij Expand Online heb ik ervoor gekozen om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze uitdaging heb ik gevonden in Rotterdam. Hier werk ik als SEA specialist voor diverse klanten. Ik vind het fijn om nauw met een klant betrokken

Mocht je op het punt staan om Google AdWords in te zetten, of doe je dit al maar ben je ontevreden over de resultaten, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. In overleg kunnen we bepalen of dit een juiste stap is in het behalen van online rendement.

Met vriendelijke groet,
Wesleybodijn
************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play