Beste mevrouw, meneer,

Leuk om kennis te maken!
Graag stel ik mij hierbij aan u voor. Ik ben Wieteke en ik woon in Amsterdam.
Mijn motto is: er is altijd een oplossing voor het bereiken, inspireren en overtuigen van een doelgroep. Die oplossing bestaat in het aanbieden van sterke en unieke content, die online goed vindbaar is, gebaseerd op goede data research & analyse (SEO).

Het creëren van unieke content vind ik leuk. Schrijven is mijn passie; ik ben zeer gedreven in het brainstormen, research doen, doelgroepgericht schrijven en optimaliseren om tot de beste tekst te komen.

Met de Bachelor Communicatie op zak, heb ik mij in de rol van communicatiedeskundige doorontwikkeld als creatief & journalistiek tekstschrijver, webcontentspecialist, copywriter en blogger.

Ik heb ervaring met het schrijven voor uiteenlopende doelgroepen voor zowel on- en offline publicaties. Zakelijke (B2B-) en consumenten (B2C-) content, zoals webteksten (short & long copy), nieuwsberichten voor intranet, blogs, Emailings (subjectlines, snippets en introteksten), productcontent, service-marketingteksten, wervende reclameteksten, interviewartikelen, reisverslagen, reviews & recensies en nog veel meer.

Als copywriter ben ik van mening dat je je in verschillende onderwerpen moet kunnen verdiepen om over te schrijven. Expertise heb ik reeds opgedaan in de volgende onderwerpen:
service-marketing, website FAQ's, productcontent, elektronica, lifestyle, dance, reizen, fashion, food, muziek, trends.

Referentie / Portfolio: ************ en ************

Wie weet kunnen wij elkaar versterken. Graag tot ziens
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play