Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam in de wereld van projectmanagement in diverse rollen. Begonnen als programmeur van planningssoftware, ben ik doorgegroeid naar projectmanager, programmamanager en business consultant op het gebied van verbetering van project- en programmamanagement-processen.
De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in PMO en als senior Portfolio Ondersteuner en manager PMO heb ik een leidende rol gespeeld in de ontwikkeling van de afdeling PMO bij de Rabobank.
Voor ik bij de Rabobank kwam ben ik betrokken geweest bij de invoering van centraal projectmanagement bij onder andere CJIB, IND en gemeente Groningen.
Als manager van de productontwikkeling van de projectmanagementtool Augeo heb ik heel veel ervaring opgedaan met de internationale project-managementwereld. Uit deze periode stamt ook mijn passie om trainingen te geven en mensen te coachen.
Typisch aan mijn stijl is mijn nauwe klantbetrokkenheid gecombineerd met een eigen en praktische aanpak. ik ben open, direct, enthousiast, flexibel, authentiek, gedreven en doelgericht. Zeer goed in staat zelfstandig te werken maar ik excelleer in teams. ik bengewend om partijen bij elkaar aan tafel te brengen en gezamenlijk te leiden naar de best mogelijke oplossing.
Vanwege mijn werkzaamheden in zowel Frankrijk, België, Duitsland, Polen, USA en Canada en ook het werken met multiculturele teams uit Nederland/Duitsland/India, ben ik goed in staat om in diverse culturele en politieke omgevingen te werken, en pas ik me makkelijk aan aan nieuwe situaties. De ruime kennis en ervaring maken me zeer capabel in het overbrengen van boodschappen op een heldere manier en met gevoel voor de situatie.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play