******* is WordPress only; technische realisatie van een aangeleverd design of gewenste functionaliteit inbouwen in WordPress en WooCommerce Webshops. Daarnaast support verlenen bij allerlei WP vragen bij bestaande sites, dat is wat ******* doet , sinds 2012.

WAAROM ALLESWP:
Door jarenlange support heb ik veel ervaring met de WP markt; de plugins, themes, frameworks, valkuilen en laatste ontwikkelingen. Met die know how kan ik jouw wensen binnen WP vaak sneller verwezenlijken.

Ik kan je een goed een eerlijk beeld geven van mogelijkheden, kosten, haalbaarheid om jouw site, shop of project binnen WP te realiseren. Kostbare PHP developtrajecten op maat passen niet (meer) in deze werkwijze. Solide flexibele oplossingen die blijven werken en betaalbaar zijn; zowel om te maken als in onderhoud bij updates in een snel veranderend WP ecosysteem, dat is het uitgangspunt.

Ik werk met vaste prijzen uitgedrukt in supportclicks van €29. Uurprijzen in overleg: 39-55€ p/u.
Complete Woocommerce Websites (inclusier licenties) vanaf €389.

Ik zie dat veel opdrachtgevers blijven plakken en gebaat zijn bij een problem solver als *******; een technisch contact binnen handbereik die jouw faciliteert met technische zaken waardoor je doelen sneller kan bereiken. Lees ook de blog op de website met tips en usercases.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play